Gruppbild/Gruppfoto och gruppfotografering på din klass

Om du beställer idag har du ditt barns gruppbild levererad hem till dig inom 3 veckor.
Bilden levereras i färg framställd på fotopapper av hög kvalitet. Alla gruppbilder har formatet A4. Priser och villkor finner du vid inloggning.

Gör så här för att beställa din gruppbild:

logga in med det användarnamn och lösenord du fått hemskickat med informationsbrevet. Om dina inloggningsuppgifter förkommit; kontakta oss via kundservice@svensktskolfoto.se eller telefon, 0155 – 29 20 30.

 

Gruppfoto

I skolkatalogen finns inte bara en typ av gruppfotografier utan flera. Ett gruppfoto behöver inte nödvändigtvis vara ett gruppfotografi på en hel klass, utan kan lika gärna vara en bild på ett syskonpar, en organisation, en förening, ett elevråd eller matsalspersonalen på en skola.

När Svenskt Skolfoto tar gruppfotografi i skolorna görs det oftast i samband med porträttfotografering av elever och lärare. I de flesta fall börjar fotografen med att ta ett gruppfoto på den samlade gruppen människor och tar sedan porträttfoton med var och en av personerna i gruppen. Gruppfoto och porträttfoto kan sedan beställas och köpas i ett fotopaket tillsammans med skolkatalogen.