Skolkatalog / Ett minne för livet

En skolkatalog rymmer minnen för livet. Skolkatalogen arbetas fram tillsammans med skolan som väljer skolkatalogens utförande. Katalogen är tryckt i färg eller svartvitt beroende på vilket val som skolan har gjort. Den består av gruppfoton av skolklasser och lärare och under gruppbilderna finns elev- och lärarnamn. Gör din beställning till påseende idag och få ditt barns skolkatalog levererad hem till dig inom några veckor. 

Gör så här för att beställa din skolkatalog: 

Logga in med din personliga bildkod som eleven fått med hem från fotograferingen. Om dina inloggningsuppgifter förkommit, kontakta oss via kundservice@svensktskolfoto.se eller på telefon 0155-29 20 30.

 

Nyfiken på hur det fungerar på ett tryckeri?

Skolfoto

Ett skolfoto kan delas ut till vänner, ramas in eller ges bort som present. Skolfoton är även uppskattade att titta på i framtiden för att se tillbaka på studietiden. Med sparade skolfoton går det enkelt att se hur en person förändrats genom åren. Att bläddra i en skolkatalog och se gamla eller nya klasskamrater är spännande och roligt och för många är skolkatalogen höjdpunkten under skolfotograferingen.

Vi på Svenskt Skolfoto erbjuder skolfoto för skolor i hela Sverige. Vi är Sveriges äldsta skolfotoföretag med över 60 års erfarenhet av skolfotograferingar. Våra duktiga och trevliga fotografer fotar på plats på skolorna och tar såväl porträttbilder som gruppbilder, studentbilder och spexbilder.

Nöjd med skolfotot

Sammanlagt fotas 170.000 elever av oss varje år. Vi vet att skolfotot är viktigt för eleverna och att de känner sig nöjda. Våra fotografer är experter på att ta fina bilder och eleverna är i trygga händer! Skolfoton är minnen – många sparar sina skolfoton och skolkataloger livet ut!

Valfrihet

Hos Svenskt Skolfoto bestämmer kunden om bilderna ska beställas i digital form eller i pappersform och om de ska återges i färg eller vara svartvita. Valfriheten är stor.