Student / Studentdagen – bara en gång i livet

Vi på Svenskt Skolfoto erbjuder klassisk studentfotografering. En bild som passar både till tackkorten och som förstoring. För dig som student ska det vara enkelt att få alla de bilder du behöver.

För att beställa till påseende: Fyll i den talong du fått hemskickad med informationsbrevet. Lämna den till Svenskt Skolfotos personal på fotodagen. Om brevet förkommit eller du inte fått något så finns det reservtalonger att få på fotodagen. Du är även välkommen med din beställning via kundservice@svensktskolfoto.se eller telefon, 0155 – 29 20 30.

Porträttpaket student

Porträttpaket student, fyra kartor med bilder i olika storlekar.

Porträttpaketet – 1 st 20 x 30 cm, 3 st 15 x 20 cm , 2 st 10 x 15 cm, 9 st 6,5 x 9 cm tackkort inkl passepartout och kuvert.

 

Gruppfoto student

Exempel på studentgruppbild. Alla bildkartor har formatet A4.

 

Olika typer av studentkataloger.
Exempel på studentkataloger.

 

Studentfoto

Studentdagen sker bara en gång och det är få dagar som fylls med så mycket känslor och glädje. På studentdagen skapas minnen för livet och i framtiden är det tacksamt att kunna väcka minnena till liv via ett sparat studentfoto. När vi genomför vår studentfotografering får du som student möjlighet att ta både porträtt- och gruppbild med klassen. Porträttbilderna brukar vara populära att rama in och är perfekta gåvor till familjemedlemmar, släktingar och vänner. Porträttbilderna kan även beställas som tack-kort där passepartout och kuvert ingår.

Studentfotografering på studentdagen

Studentfotograferingen har kommit att bli en del av studenternas tradition och äger rum någon gång mellan champagnefrukosten och utsparken. Då samlas lyckliga klasser och ställer upp för studentfotografering. Om vädret tillåter tas fotot utomhus, i annat fall sätts en fotostudio upp inomhus. Vanligtvis brukar studentfotografering av studentgruppbilder tas utomhus och porträttbilderna inomhus.

Studentgruppbild

Studentgruppbilderna framkallas i färg på högkvalitativt fotopapper i A4-format. Varje klass studentgruppbild publiceras även i en studentkatalog där alla studentklasser finns representerade. I studentkatalogen är alla foton i färg och förutom klassernas studentfoto, finns även andra foton som tagits under studentdagen och vid tidigare studentfiranden. Det kan exempelvis vara fotografier från betyg- och stipendieutdelning, från balen, champagnefrukosten eller studentfotografier på studenter som dansar på flaken!

Studentbilder att spara

Studentgruppbilderna, porträttbilderna och studentkatalogen är fotominnen att spara livet ut. Det är alltid roligt att kunna se tillbaka på studenttiden och titta hur kompisar och hur man själv såg ut då, vad som hände under själva studentdagen och vilket par som blev kung och drottning på balen.