Student

Student / Studentdagen - bara en gång i livet

Vi på Svenskt Skolfoto erbjuder klassisk studentfotografering. En bild som passar både till tackkorten och som förstoring.

För att beställa till påseende: Fyll i den talong du fått hemskickad med informationsbrevet. Lämna den till Svenskt Skolfotos personal på fotodagen. Om brevet förkommit eller du inte fått något så finns det reservtalonger att få på fotodagen. Du är även välkommen med din beställning via kundservice@svensktskolfoto.se eller telefon, 0155 – 29 20 30.

Porträttpaket

studentportr_hemsida

Porträttpaketet – 1 st 20 x 30 cm, 3 st 15 x 20 cm , 2 st 10 x 15 cm, 9 st 6,5 x 9 cm tackkort inkl passepartout och kuvert.

 

studentgruppbild_hemsida

Exempel på studentgruppbild. Alla bildkartor har formatet A4.

Studentkatalog
Exempel på studentkataloger.

 

Att ta studenten är någonting alldeles speciellt och för att föreviga studentögonblicken finns Svenskt Skolfoto till hjälp. Vi erbjuder studentfoto och studentfotografering till sista-årselever på självaste studentdagen. Vi dokumenterar en av de mest minnesvärda dagarna i unga människors liv och erbjuder studentfoto i porträtt och halvfigur samt studentgruppbilder.

Studentfoto

Studentdagen sker bara en gång och det är få dagar som fylls med så mycket känslor och glädje. På studentdagen skapas minnen för livet och i framtiden är det tacksamt att kunna väcka minnena till liv via ett sparat studentfoto. När vi genomför vår studentfotografering får studenterna möjlighet att ta både porträtt- och gruppbilder. Porträttbilderna brukar vara populära att rama in och är perfekta gåvor till familjemedlemmar, släktingar och vänner. Porträttbilderna kan även beställas som tack-kort där passepartout och kuvert ingår.

Studentfotografering på studentdagen

Studentfotograferingen har kommit att bli en del av studenternas tradition och äger rum någon gång mellan champagnefrukosten och utsparken. Då samlas lyckliga klasser och ställer upp för studentfotografering. Om vädret tillåter tas fotot utomhus, i annat fall sätts en fotostudio upp inomhus. Vanligtvis brukar studentfotografering av studentgruppbilder tas utomhus och porträttbilderna inomhus.

Studentgruppbild

Studentgruppbilderna framkallas i färg på högkvalitativt fotopapper i A4-format. Varje klass studentgruppbild publiceras även i en studentkatalog där alla studentklasser finns representerade. I studentkatalogen är alla foton i färg och förutom klassernas studentfoto, finns även andra foton som tagits under studentdagen och vid tidigare studentfiranden. Det kan exempelvis vara fotografier från betyg- och stipendieutdelning, från balen, champagnefrukosten eller studentfotografier på studenter som dansar på flaken!

Studentbilder att spara

Studentgruppbilderna, porträttbilderna och studentkatalogen är fotominnen att spara livet ut. Det är alltid roligt att kunna se tillbaka på studenttiden och titta hur kompisar och hur man själv såg ut då, vad som hände under själva studentdagen och vilket par som blev kung och drottning på balen.