Student

Många gymnasier avtalar om fotografering på studentdagen. Det brukar vara mycket uppskattat av studenterna som då får möjlighet att ta professionella porträtt som minnen av en av livets viktigaste tillfällen, sin student. Vi fotograferar även studentgruppbilder av klassen och i många fall produceras även en studentkatalog för hela skolan.

I vårt erbjudande till studenter finner du oftast en porträttserie med tillhörande tackkort, en gruppbild och en studentkatalog, allt beroende på vilket val din skola har gjort.

Porträttserie student


Bildexempel på porträttserie inkl tackkorts-passepartout och kuvert.

 


Exempel på studentkataloger.

 

studentgruppbild

Exempel på studentgruppbild. Alla bildkartor har formatet A4.

 

Gör din beställning till påseende idag och få dina studentbilder levererade hem till dig inom 3 veckor. Studentkatalogen tar lite längre tid att producera och levereras i en separat försändelse efter cirka 6 veckor.

För att beställa till påseende: Fyll i den talong du fått hemskickad med informationsbrevet. Lämna den till Svenskt Skolfotos personal på fotodagen. Om brevet förkommit eller du inte fått något så finns det reservtalonger att få på fotodagen. Du är även välkommen med din beställning via kundservice@svensktskolfoto.se eller telefon, 0155 – 29 20 30.